top of page

Totalrenovering av lokal till kontor åt Wennströms
 

Vi är glada att meddela att Global Byggvision har nyligen slutfört en totalrenovering av Wennströms lokal, som nu har förvandlats till ett toppmodernt och välutrustat kontor. Renoveringsprojektet inleddes med omfattande planering och noggrann analys av Wennströms nuvarande och framtida behov, för att säkerställa att det nya kontorsutrymmet skulle uppfylla alla krav.

Global Byggvision har arbetat nära Wennströms för att förstå företagets unika behov och förväntningar. Renoveringen omfattade en total omstrukturering av den befintliga lokalen, med installation av nya väggar, golv och tak, samt en fullständig uppgradering av VVS- och elsystemen. Kontoret har nu energieffektiva belysningslösningar och modernt ventilationssystem som säkerställer en behaglig arbetsmiljö året runt.

Ytterligare anpassningar inkluderar skapandet av flera mötesrum och konferensrum av olika storlekar, utrustade med den senaste tekniken för videokonferenser och presentationer. Dessutom har ett rymligt och funktionellt kök och matplats inrättats för anställdas komfort och välmående.

bottom of page