top of page

Liquid Rubber

Vårt team, din vision - tillsammans skapar vi magi

Global Byggvision AB är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den senaste tekniken inom tak- och tätskiktsmaterial. Ett av våra mest eftertraktade alternativ är Liquid Rubber, en modern och effektiv metod för att skydda tak och andra ytor från väder och vind.

Med Liquid Rubber kan vi garantera en tät och säker yta som klarar av allt från regn och snö till solsken och hagel. Dessutom är materialet mycket hållbart och motståndskraftigt mot skador, vilket gör det till ett utmärkt val för både kommersiella och privata fastigheter.

Liquid Rubber är en flexibel och mångsidig lösning som kan appliceras på en rad olika ytor, inklusive betong, trä och metall. Detta gör det till ett idealiskt alternativ för tak, väggar, terrasser, balkonger, pooler och mycket mer.

Själva appliceringsprocessen av Liquid Rubber är enkel och snabb, vilket innebär att våra arbetare kan utföra arbetet med minimal störning för ditt dagliga liv eller verksamhet. Dessutom är materialet miljövänligt och giftfritt, vilket gör det till ett säkert val för både dig och miljön.

När du väljer Global Byggvision AB som din leverantör av Liquid Rubber, kan du lita på att vårt team kommer att arbeta nära dig för att förstå dina behov och önskemål. Vi är engagerade i att leverera högsta kvalité på våra tjänster och material till konkurrenskraftiga priser och vårt mål är att alltid sträva efter att överträffa dina förväntningar.

bottom of page